Gevorderden Cursus

Workshops

Cursussen

Open Atelier

Winkel

Gevorderden Cursus

Klaar voor de volgende stap? Kan je vlotjes 500 gram klei centreren? Dan bieden wij, tijdens 4 lessen van 3,5 uur, een boeiende en intensieve gevorderden-cursus aan. De eerste dag draai je espresso-tasjes of eierdopjes van de mast, die dienen daarna als staaltjes voor je zelfgemaakte glazuren. Ook draai je een bord, een kom en een tas, die je na de biscuitbrand mag glazuren in de spuitcabine. Door de verschillende vormen zit de uitdaging erin om de binnen- en buitenkant in verschillende kleuren te spuiten. We draaien samen een theepot. Hier komt, buiten vormgeving en functionaliteit, ook veel techniek bij kijken. Op verschillende manieren komt groot draaien ook aan bod. Iedereen op zijn eigen niveau.

Data

Alle aangeboden gevorderden scursussen voor 2024 zijn gepland. Doorgaans vinden in 4 avonden van 18.00-21.30 uur plaats. Kijk hieronder voor het aanbod en het boeken van een gevorderden cursus.

Kosten

De kosten per workshop zijn € 300,- per persoon, inclusief

Leden van Pottery Nation (Open Atelier) krijgen € 100,- korting. Op de Pottery Nation pagina (alleen voor leden) staat hierover meer informatie.

Extra info

Neem een schort en een badhandoek mee om je kleren te beschermen

Boekingsopties Gevorderden Cursus

Geen evenementen gevonden!